[VIDEO] Test Porsche 911 Carrera S: perfecțiune pură

Uneori există mașini pe care le testezi cu greu, pentru că așteptările sunt mari. Iar noul Porsche 911 Carrera S este una dintre aceste mașini. Pe lângă faptul că e un vis, mașina asta n-are niciun defect. Iar cei care deplâng motoarele normal aspirate, trebuie neapărat să experimenteze mașina asta.

În ultimii ani au apărut oameni care cred că un 911 nu mai e un supercar. Iar argumentele sunt strict legate de ciferele seci din fișa tehnică. Și e adevărat că noul Porsche 911 Carrera S nu e nici cea mai rapidă, nici cea mai puternică, nici cea mai exotică mașină din lume. Din fericire nu suntem toți contabili, așa cu nu ne bazăm doar pe cifre. Pentru mine, 911 este perfecțiune pură, prin fiecare detaliu. Pornind de la romantismul exteriorului, până la cea mai scurtă cusătură din interior. Pur și simplu nu pare să existe nimic care să mă facă să cred că noul Porsche 911 Carrera S își va pierde vreodată locul I din topul preferințelor mele. Dar cel mai simplu ar fi să te uiți la clipul de mai jos și să te convingi singur. Iar dacă încă nu te-ai abonat la MotorVlogTV, o poți face chiar acum.

Scriam la început că e dificil să testezi o astfel de mașină. Și nu glumeam. În primul rând, toată lumea se așteaptă la un clip spectaculos. Doar că e greu să-l faci în doar câteva ore, fără să te depărtezi prea mult de București. În al doilea rând, există riscul să-ți pierzi minițe-n mașina asta și să vorbești atât de mult, încă doar umplerea cardului din cameră te mai poate opri. În fine, concluzia e simplă: dacă ai 150k și vrei perfecțiune pe patru roți, tranferă banii în contul Porsche.

Un alt fel de perfecțiune ascunde o experiență mult mai calmă, mai relaxantă și poate mai extravagantă. Adică un BMW E24, în una dintre cele mai bune forme ale sale:

Pe de altă parte, dacă vrei mașini cuminți, aruncă un ochi și pe clipul despre Skoda Scala:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account