[VIDEO] Noul VW T-Cross: șapte lucruri esențiale

Noul VW T-Cross este mezinul familiei de crossovere și SUV-uri Volkswagen și este, de asemenea, cel mai nou model al mărcii lansat pe piața din România.

Noul VW T-Cross a ajuns recent la noi în țară, așa că avem un scurt clip despre cele mai importante șapte lucruri pe care trebuie să le cunoști despre noul VW T-Cross. Vorbim despre motorizările disponibile, despre dotările standard și opționale, despre modalitățile de personalizare, dar și despre optimizarea spațiului interior.  Noul VW T-Cross este bazat pe Polo și este un crossover urban cu dimensiuni compacte. De exemplu, lungimea sa este de numai 4,11 metri, iar acesta este și motivul pentru care noul model adoptă câteva soluții de optimizare a sapțiului foarte utile.

În acest moment, noul crossover urban este disponibil în doar două versiuni de motorizare. Mai exact, două versiuni de putere a motorului 1.0 TSI. O versiune de bază cu 95 de cai-putere și manuală cu cinci trepte, urmată de o versiune cu 115 cai-putere și cuplată, în standard, cu o transmisie manuală cu șase trepte. Pentru această din urmă versiune poți opta și pentru un DSG. Pe viitor urmează și alte două motorizări, inclusiv una diesel.

În continuare, te invit să urmărești clipul meu cu noul VW T-Cross și, evident, să te abonezi la acest canal de YouTube, în cazul în care nu ai făcut-o deja:

Prețul de pornire pentru noul VW T-Cross este de 16.370 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea 1.0 TSI (95 CP), în echipaea Life. Cea de-a doua versiune de echipare se numește Style și este cu 1.600 de euro mai scumpă decât echiparea de bază.

Urmărește și clipul meu cu noua Mazda3:

Citește și informațiile despre singurul V8 din gama lui Volkswagen:

Atmosphere equipment line

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account