VW ID. Buzz Pro: rezumat după ROCHARGE

Cea mai simpatică mașină din turul ROCHARGE by Vitesco Technologies este clar VW ID. Buzz. Pentru că este, pur și simplu, o mașină distractivă, frumoasă și cu un interior superb.

VW ID. Buzz Pro este genul de mașină care are un singur scop. Mai exact, acela de a ne face să ne placă și mașinile electrice. Inspirat din trecut și privind spre viitor VW ID. Buzz este exact ce trebuie să fie un van electric. Și este mult mai eficient decât te-ai aștepta.

Cu un consum mediu 20,2 kWh/100 km și o autonomie reală de aproape 400 de kilometri, aceasta e genul de mașină care te scoate la plimbare. Are o baterie de 77 kWh, un singur motor electric și livrează 204 cai-putere și 310 Nm. Dar cântărește și 2,4 tone, așa că n-are sens să vizezi la performanțe dinamice.

VW ID. Buzz

De fapt, cu un sprint de la 0 la 100 km/h în 10,2 secunde și cu o viteză maximă de 145 km/h, ID. Buzz te face să privești viață cu mai multă răbdare. Din fericire, de la volan, totul este cum nu se poate mai bine. Culori vesele, un layout omogen și aerisit, mute spații de depozitare și o calitate a materialelor în nota Volkswagen. Nimic care să te dea pe spate, dar nici ceva care să dezamăgească. Pe de altă parte, când vine vorba despre spațiu și caracter practic, e greu să găsești o electrică mai bine pregătită. Pe banchetă e spațiu berechet, iar portbagajul are peste o mie de litri.

ROCHARGE 2023 a avut următorii parteneri:

Green partner: Autonom România
Tehnologizat de Server Config
Pus pe șosea de Michelin România
Încărcat de Enel X, Renovatio, Moon România și Mol Plugee.

În cazul în care te interesează un test cu noul BMW i5 M60 xDrive, mai jos e testul complet. 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account