ABT Audi RS6-R Avant – Blitzkrieg

ABT Audi RS6-R Avant este opusul sleeper-ului original care a fost primul Audi RS6 Avant, dar asta nu înseamnă că nu ne place.

Neamțu e om grăbit, silitor și nestatornic, el nu are timp de pierdut. Când nu vrea să cucerească lumea, el muncește. De fapt, mintea lui fuge atât de des către invazii și cotropiri încât este imperios necesar să o țină ocupată cu alte lucruri. Și asta îl face furios mai tot timpul, mai ales dacă în ziua respectivă a mâncat tot varză cu cârnați.

Pentru a-și consuma furia neamțul are nevoie să-și aducă aminte că e un inginer superior și să cucerească noi orizonturi în inginerie. Bine, sunt sigur că majoritatea nemților nu sunt așa, dar bănuiesc că ăștia de la ABT au niște înclinații către violență și flatulență. Asta pentru că ABT Audi RS6-R Avant este un adevărat bombardier, gata să distrugă orice inamic luat în ținta farurilor sale cu LED și să pocnească din evacuări în fața oricărui îndrăzneț care se apropie prea mult de portbagajul său generos.

Acum că sleeper-ul este din ce în ce mai des o mașină electrică, cei de la Audi nu s-au mai străduit să acopere venele pompate ale RS6-ului Avant, dar când 600 CP, 800 Nm și un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 3,6 secunde nu e suficient pentru a-i potoli pofta de putere a neamțului stereotip, echipa de elită a celor de la ABT își pune cizmele înalte și se pune pe treabă.

740 CP, 920 Nm și 0-100 km/h în 3,2 secunde. Da, acestea sunt cifrele pentru ABT Audi RS6-R Avant și sunt mult mai mari decât numărul de unități produse – 125. Având în vedere că prețul pentru pachetul de upgrade este de aproape 70.000 euro peste prețul unui Audi RS6 Avant obișnuit, ediția limitată pare o idee bună.

Ăsta este baronul roșu modern al nemților și ar trebui să inspire frică și respect, chiar dacă nu va invada decât autostrăzile din propriul teritoriu. Neamțu stereotip va ieși pe Autobahn la volanul unui ABT Audi RS6-R Avant și își va imagina că bombardează rafinării inamice, iar asta îi va ține lui mintea ocupată și rafinăriile „noastre” în siguranță.

Dacă un ABT Audi RS6-R Avant este prea violent pentru nevoile tale, vezi aici testul nostru cu Audi A6 5.0 TDI, dar dacă vreți să fiți siguri că nu vă aflați în calea lui, iată cum arată și pe alb și la ce să vă aștepați.

 

Sursa – ABT

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account