Cu Volvo XC90 la Viscri 32

Am luat un Volvo XC90 R-Design albastru și am poposit într-un loc în care s-a camuflat perfect – satul Viscri.

Dacă sunteți obsedați de albastru și, printre altele, de mâncare sănătoasă, bere artizanală și liniște de sat, nu aveți nevoie să mergeți la un specialist. Dar poate că ar fi bine să mergeți într-o vacanță unde veți primi toate astea, probabil la un preț mai bun. Mai ales dacă mergeți cu un diesel.

Noi ne-am suit într-un Volvo XC90 diesel și am parcurs în liniște și calm tot drumul până acolo, unde ne-am trezit cu și mai multă liniște și calm. În Volvo XC90 am descoperit aceeași serenitate și același confort rece, suedez, cu care deja ne-am obișnuit și care a început să ne mai încălzească opiniile între timp. La Viscri am găsit peisaje instagramabile, drumuri proaspăt neasfaltate, vaci care-ți iau în coarne oglinzile electrice și încălzite, dar și o poveste cu doi bucureșteni care s-au mutat la sat pentru un schimb de aer și de lifestyle.

Dacă aveți și voi chef de un sat break ori de o binevenită vacanță la curte și preferați să fiți treziți de gâște în loc de alarma smartphone-ului, aflați unde găsiți o cazare bună în clipul de mai jos.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account