(VIDEO) Test Drive Mercedes-Benz E220d – Leru-i ler și Mercedesu’ e Mercedes.

Mercedes-Benz Clasa E este unul dintre cele mai profitabile modele Mercedes construite până acum, dar este oare cel mai Mercedes dintre toate?

Probabil ați auzit și voi că „Mercedesu’ e Mercedes”. Ați auzit și că apa caldă e caldă, dar nu conform ultimul duș în București. Așadar, există nuanțe în această afirmație și este treaba noastră, a filosofilor on-line, să dezbatem acest subiect. De ce este Mercedesul un Mercedes și ce anume îl face să fie un Mercedes? Aceasta este întrebarea.

Adevărul este că toată materia este făcută din atomi, forma materiei depinde doar de cum este plămădită ea de către creatori. Un Mercedes are la bază aceleași elemente din care este făurit și un BMW, și un Audi, o Dacie…Diferența este făcută de viziunea, atenția, dibăcia unor oameni.

 Și oamenii de la Mercedes-Benz au fost de acord că mașinile lor trebuie să transmită niște sentimente, niște stări. Acele sentimente, acele stări care se răgăsesc în aproape toate mașinile Mercedes-Benz sunt liniștea, confortul, siguranța. Și cine nu vrea liniște,confort și siguranță? Practic, sunt niște stări adânc impregnate în ADN-ul nostru, pentru că ține de instinctul omului de supraviețuire să caute asta în viață. Sunt lucruri care stau la baza unei vieți prospere, așezate, lipsite de risc. Noul Mercedes-Benz Clasa E vine din plin cu aceste trei ingrediente, peste care mai azvârlă și un design modern, multă tehnologie, mult lux și mult…Mercedes.

Noi am testat noul model în versiunea 220d 4MATIC și am încercat să deslușim esența acestui model în timp ce descopeream noutățile aduse de facelift. Nu ne-a ieșit complet pentru că Mercedes-Benz Clasa E încă mai ascunde unele mistere, iar misterele astea îl fac să rămână dezirabil pentru oameni de tot felul, inclusiv pentru imigranți taximetriști veniți într-o țară străină pentru mai multă liniște, confort și siguranță. Vizionare plăcută!

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account