[VIDEO] Test cu noua Dacia Sandero, într-o variantă de bază

Noua Dacia Sandero a fost lansată chiar astăzi, așa că am băgat repede filmările în cuptor și a crescut repejor primul test relativ complet cu noua compactă românească.

Mașina pe care am condus-o este în versiunea de motorizare TCe 90. Adică un motor de 999 cmc, cu trei cilindri, supraalimentat, care dezvoltă 92 de cai-putere. În această versiunea, noua Dacia Sandero, dezvoltă – așa cum îi spune și numele – vreo 90 de căluți. Ajutați de o manulă cu șase trepte foarte bine etajată, căluții respectiv împing mașina în 11,7 secunde de la 0 la 100 km/h. După care trag adânc aer în piept pentru a împinge mașina până la viteza maximă de 178 km/h. Dar, astea-s chestii prea puțin importante, așa că aruncă un ochi pe testul de mai jos. Și mai sănătos ar fi să te abonezi la canalul nostru de YouTube, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Prețul de pornire pentru noua Dacia Sandero este de 8.600 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea SCe 65 și echiparea Acces. Dacă arunci un ochi pe site-ul oficial, o să vezi că noul model e mai scumpă decât vechiul model cu vreo 700 de euro. Ceea ce, până la urmă, era și normal, pentru că mașina e mai bine echipată. Totuși, când zic bine echipată nu e chiar ceea ce ai crede. Pentru că mașina s-a prezentat la test cu oglinzi reglabile manual. Și, sincer să fiu, nici nu știam că mai există. Așa că am preferat să reglez scaunul astfel încât să văd în spate. Dar pe lânga asta, noua Dacia Sandero e o mașină corectă, poate chiar prea corectă. Extrem de confortabilă, nu prea agilă, dar spațioasă și, până la urmă, destul de plăcută.

Dacă vrei să vezi și alte clipuri cu noua Dacia Sandero aruncă un ochi aici și aici.

Totuși, dacă vrei să scapi de monotonie, e mai simplu să faci rost de 42.000 de euro, pentru una dintre cele mai bune mașini pe care le-am condus vreodată. Testul e mai jos:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account