[VIDEO] Test Rolls-Royce Cullinan:

Acest test cu noul Rolls-Royce Cullinan a venit în urma invitației primite de la Automobile Bavaria și, inițial, am fost tentat să zic „pas”. Dar mi-am dat repede seama că nu o să mai am foarte multe ocazii de a conduce primul Royce cu tracțiune integrală, așa că m-am răzgândit rapid.

E foarte dificil să testezi o astfel de mașină, pentru că în momentul în care vrei să critici ceva simțul ridicolului te lovește imediat. Pur și simplu, nu cred că de la un anumit nivel de preț în sus mai poți spune ceva de rău despre o mașină. Mai ales dacă este vorba despre Rolls-Royce. În fine, mai jos poți urmări testul meu cu noul Rolls-Royce Cullinan, filmat de unul singur, într-o zi îngrozitor de călduroasă. Evident, dacă materialul ți-a plăcut, nu uita să-mi dai un like. Dacă nu ți-a plăcut, ai întotdeauna la-ndemână butonul de dislike. Dar, în orice caz, nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru că doar așa vei rămâne la curent cu cele mai noi clipuri pe care pe postăm.

Despre noul Rolls-Royce Cullinan ar trebui poate să-ți mai spun că are sub capota aia lungă un motor V12, de 6,75 litri, din care scoate atât de mulți cai-putere și atât de mult cuplu încât datele seci devin irelevante. Mașina face suta în 5,2 secunde, lucru la fel de puțin important. Important este prețul pentru noul Rolls-Royce Cullinan, unul care pornește de la fix 315k. Euro, desigur. Cu TVA inclus.

În cazul în care vrei să vezi un material cu o mașină mult mai accesibilă decât noul Rolls-Royce Cullinan, aruncă un test și pe clipul despre noua Skoda Scala:


Dacă nu te mulțumește nici Rolls-Royce Cullinan, nici Skoda Scala, atunci poate că te interesează să afli câteva lucruri despre noua Mazda3, pentru că avem un clip și cu noua compactă niponă:

 

 

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account