[VIDEO] Test cu noul Jeep Wrangler: scapă de rutină

Am testat noul Jeep Wrangler și l-am dus acolo unde îi șade lui mai bine. Adică pe munte, departe de civilizație, încojurat de peisaje unice, de oi, măgari și ciobani.

Americanii au știu foarte bine în ce direcție trebuie să meargă noul Jeep Wrangler. Adică una care să aducă mașină în timpurile moderne prin tehnologie și motorizări, dar care să rămână fidelă design-ului clasic. Și, evident, să umbele acolo unde generația precedentă nu se descurca prea bine. Adică pe asfalt. Iar evoluția de care noul Jeep Wrangler dă dovadă atunci când vorbim despre comportamentul pe asfalt este una impresionantă. Și nu, nu mă refer aici la display-urile digitale, ci la felul în care mașina reușește, pe cât posibil, să-ți ofere un nivel de confort și rafinament. Deși, nici confort, nici rafinament, nu sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie noul Jeep Wrangler. În fine, dacă vrei să afli mai multe, urmărește clipul de mai jos. Și, dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, nu uita să o faci:

 Noul Jeep Wrangler nu este o mașină neapărat polivalentă. Nu este genul de mașină pe care să o conduci prin oraș, în trafic aglomerat. Nici mașina pe care o alegi atunci când te grăbești. Noul Jeep Wrangler este mașina pe care o iei pentru că istoria sa îți spune ceva. Pentru că liberatatea de a merge oriunde este mai presus de decibeli. Și pentru că noul Jeep Wrangler rămâne un icon în lumea auto.

Dacă vrei să vezi un test tot cu un „jeep”, dar de pe alt continent și la un cu totul alt nivel de preț, aruncă un ochi și pe testul nostru cu noul Rolls-Royce Cullinan:


Iar dacă „jeep”-urile nu-s neapărat pe gustul tău, avem și un test numai bun de urmărit cu noul BMW Z4 Roadster:

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account