[VIDEO] Noua Honda CR-V Hybrid: 7 lucruri esențiale

Noua Honda CR-V Hybrid are la bază o experiență de aproape 25 de ani. Și asta pentru că prima generație CR-V a fost lansată în 1995. Așa că putem spunem că Honda a contribuit din plin la avântul pe care SUV-urile compacte îl au în prezent.

Noua Honda CR-V Hybrid este și primul SUV cu propulsie alternativă pe care Honda îl comercializează în Europa. Pe scurt, mașina îmbină cu talent un motor pe benzină cu alte două motoare electrice. În funcție de preferințele și de nevoile tale, poți opta pentru o versiune cu tracțiune față sau pentru una cu tracțiune integrală. Oricum ar fi, transmisia automată e-CVT este standard. Noua Honda CR-V Hybrid este genul acela de mașina subestimată. Pe nedrept. Mie mi se pare că arată foarte bine, iar o privire pe datele tehnice ale mașinii îți trezește interesul. Sau, cel puțin, îți stârnește curiozitatea. Interiorul se îndreaptă spre cel al segmentului premium, iar când vine vorba despre spațiu, caracter practic ori soluții deștepte de depozitare, CR-V chiar se descurcă de minune. Noi am testat deja mașina, iar materialul complet o să apară în noul sezon al emisiunii MotorVlogTV, de la TVR2. Până atunci însă, vă las cu un clip scurt – mă rog, nu e chiar așa scurt – în care prezint cele mai importante 7 lucruri pe care eu cred că ar trebui să le afli despre acest noul SUV compact. Evident, dacă o să-ți placă acest material, te invit să folosești butonul de „like” sau pe cel de „share”. Dacă nu o să-ți placă, poți apăsa cu încredere butonul de „dislike”. În orice caz, eu zic să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru că așa vei fi mereu la curent cu cele noi clipuri pe care le publicăm.

Mai jos ai clipul nostru despre noua Honda CR-V Hybrid:

 

 

 

Citește cele mai recente informații despre noul SUV complet electric pe care-l pregătește BMW:

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account