[VIDEO] Test cu noul Range Rover Evoque: camere de gardă

În acest test cu noul Range Rover Evoque am descoperit ce înseamnă să ai camere video pe sub mașină și cum se vede lumea din spate prin oglinda retrovizoare ce transmite imaginile de pe altă cameră video. 

Așteptam cu nerăbdare un test cu noul Range Rover Evoque. În primul rând, pentru că prima generație a fost un succes deplin. În al doilea rând, pentru că mașina asta promite foarte multe. Și nu în ultimul rând, pentru că-mi place foarte mult cum arată. Așa că da, recunosc, noul Evoque îmi place destul de mult. Dacă ești curios să afli cum se conduce, atunci aruncă un ochi pe testul nostru. Și, evident, dacă nu te-ai abonat la MotorVlogTV, o poți face cu încredere chiar acum.

După acest prim test cu noul Range Rover Evoque concluziile sunt destul de clare. Mașina este impresionantă. Dar, spre deosebire de prima generație, noul Evoque are mult mai multă concurență. Pentru că și rivalii germani au înțeles rolul design-ului în acest segment. Prețul de pornire pentru noul Evoque este de 42.245 de euro, cu TVA inclus. De banii ăștia primești un motor diesel de 2,0 litri, 150 de cai-putere și, evident, cutie automată, precum și tracțiune integrală. Totuși, ținând cont de cum s-a comportat mașina în acest test cu noul Range Rover Evoque, eu zic că trebuie să alegi o versiune mai puternică. Varianta ideală ar fi D180 AWD, adică tot un motor diesel, tot de 2,0 litri, dar cu 180 de cai-putere pe care să-i folosești cum trebuie. Iar dacă vrei benzină, ai trei variante distincte, deși toate au patru cilindri. Dar poți alege 200, 250 și 300 de cai-putere. După preferințe și buzunar.

Un alt SUV ce pune accentul pe design este noul BMW X4. Noi l-am condus prin toată țară, iar rezumatul video e mai jos:

Mai jos ai și un clip scurt despre cel mai noul SUV din segmentul premium. Adică noul Mercedes-Benz GLE:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account