[VIDEO] Skoda Octavia Combi vs Bike: Cine-i mai rapid?

Pentru primul material din seria din seria Skoda vs Bike #Challenge, am luat noua Skoda Octavia Combi și o bicicletă și am încercat să demontăm un mit, cu o cursă între mașină și bicicletă.

Mihai urcă la volanul noii Skoda Octavia Combi, Andrei urcă în șaua bicicletei și se dă drumul la cronometru. Traseul este unul cunoscut. Startul se dă din Sinaia, de la cota 1400, iar punctul intermediar fiind cabana Piatra Arsă. Sosirea este tot în Sinia, dar la Cota 1000. În timp ce Mihai conduce noua Skoda Octavia Combi pe Transbucegi, Andrei se chinuie pe munte, la aproape 2.000 de metri altitudine. Pedalând cu spor sau cărând bicicleta-n brațe. Așadar, află cine ajunge primul urmărind clipul de mai jos. Și, dacă ai timp și chef, un feedback din partea ta ne-ar ajuta enorm pentru clipurile următoare.

 Skoda Octavia Combi condusă de Mihai are, probabil, una dintre cele mai echilibrate motorizări. Adică un diesel de 2,0 litri, cu automata DSG, în versiunea cu 150 de cai-putere și 360 Nm. Prin urmare, din punct de vedere dinamic, mașina stă foarte bine. De cealaltă parte, Andrei pedalează pe un hardtail entry-level, care nu e neapărat construit pentru downhill sau „off-road” extrem. Iar puterea e dată doar de energizantele consumate înainte de start. Prin urmare, cred că putem spune că nu e o luptă chiar egală.

Această cursă a fost doar prima din serie, pentru că ulterior am hotărât să facem „cel mai bun din 3”, pentru că cineva nu știe să piardă și vrea neapărat să iasă în câștig. Asta și pentru că e oltean. Probabil. Cel mai bine ar fi să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru a prinde și următoarele materiale din această serie.

În continuare, te invităm să urmărești și testul nostru cu noua Skoda Octavia unde vei afla tot ce trebuie să știi despre această mașină:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account