Cadoul perfect pentru pasionații de condus

Uită de vacanța de vară în Grecia, unde probabil ai fost deja de câteva ori până acum! Renunță măcar într-un an la sejurul de schi prin Austria și fă-ți cadoul perfect pentru pasionații de condus! Adică oferă-ți experiența de a învăța să conduci un supercar pe circuitele de gheață din Austria sau de lângă Cercul Polar.  

Merită să trăiești măcar o dată în viață experiența de a participa la unul dintre numeroasele cursuri de condus pe zăpadă și gheață organizate de constructori auto precum BMW, Porsche, McLaren, Mercedes-Benz. Înveți să faci drifturi și să controlezi mașina de la piloți care au ștate de plată vechi în motorsport. Și ei sunt la fel de entuziaști ca tine și au configurat pe gheață replici ale unor circuite de Formula 1. Poți să mergi însoțit, admiri Aurora Boreală, ești cazat în locuri feerice, mergi cu snowmobil-ul sau cu sania trasă de husky. Cu alte cuvinte, petreci o vacanță perfectă într-un paradis înghețat, conducând unele dintre cele mai bune și performante mașini.

Iar înainte să-ți tai elanul gândindu-te că nu îți permiți, trebuie să știi că nu e nevoie să mergi neapărat la programele oferite de McLaren pentru 13.000 de lire sterline. Există diverse alternative abordabile. Și ca să-ți fie mai ușor, am făcut eu o muncă de cercetare pentru tine și ți-am pregătit în clipul de mai jos o selecție de recomandări, cu prețuri și detalii. Acum lasă cursorul să alunece pe butonul de PLAY. Enjoy!

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account