[VIDEO] Noul BMW X7 în căutarea urșilor la Sf. Ana

Noul BMW X7 este un model care a ridicat o serie de sprâncene prin prisma design-ului, iar cele mai mari controverse au fost cele legate de grila frontală. Noi am decis să nu ne pierdem timpul cu lucruri subiective și am mers cu noul BMW X7 din București la Budapesta. Doar că pe drum am făcut un ocol destul de lung până în buza lacului Sfânta Ana. 

Că e mare, lung, lat și înalt, nu încape discuție. Dacă arată bine sau nu, e foarte subiectiv. Obiectiv însă, noul BMW X7 este impunător. Iar dacă-l alegi cu un motor pe benzină, atunci ai toate șansele să primești o limuzină pe tocuri, cu pneumatică în standard, dar și cu șapte locuri. Altfel, totul despre noul BMW X7 este dus spre extrem. De la finisări și materiale, până la ținuta de drum ori sisteme de asistență. Pentru detalii, urmărește clipul nostru cu cel mai mare X pe care BMW l-a produs. Și, de ce nu, abonează-te la MotorVlogTV.

Prețul de pornire pentru noul BMW X7 în configurația xDrive40i pleacă de la numai 84.371 de euro. Spun „numai”, pentru că noul BMW X5 cu o motorizare similară este mai ieftin cu vreo 14.000 de euro. În condițiile în care X7 este mult mai bine echipat. De cealaltă parte, noul BMW Seria 7, în aceeași configurație pleacă de la 100.317 de euro, fără xDrive. Așa că noul BMW X7 se încadrează cu brio între X5 și Seria 7, încercând în același timp să fac tot ce face un X5 și tot ce face un „șeptar”. Noi zicem că-i iese destul de bine. Mai ales că încă nu are un rival de la Audi, iar noul GLS pare că mai întârzie puțin. Sigur, să nu ignorăm Range-ul. Dar asta e o altă discuție.

Dacă vrei să mai vezi un drum din București la Budapesta, tot cu o mașină ce are apucături bavareze, aruncă un ochi și pe clipul de mai jos.

Dacă îți face cu ochiul noul Mercedes-Benz GLE, îl avem și pe el, într-o scurtă prezentare. Tot mai jos.

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account