[VIDEO] Noul BMW X4 la Cazanele Dunării

Acest material cu noul BMW X4 este primul dintr-o serie de trei video-uri care o să-ți arate trei dintre cele mai frumoase, dar mai puțin cunoscute, drumuri din țară.

Începem seria drumurilor subapreciate cu noul BMW X4, în versiunea M40d, și cu un drum către Cazanele Dunării. Știu, știu, sigur ai auzit de statuia lui Decebal, de faptul că aici găsești cam singurul drum „de coastă” din România. Doar că noi îți propunem un traseu altfel. Unul ceva mai lung, mai complicat, dar care scoate la iveală destinații poate uitate. Așa că noul BMW X4 ne va purta pe ocolite către destinația finală. În clipul de mai jos o să povestim despre Târgu-Jiu, despre Cheile Sohodolului și masivul Godeanu, și vom trece prin Băile Herculane pentru a ajunge, în final, la Cazanele Dunării. Așa că nu-mi rămâne decât să-ți urez vizinoare plăcută! Și, desigur, nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube.

Tot traseul, cu plecare și retur din/în București, are puțin peste 1.000 de kilometri. Și principalul motiv pentru care am ales să mergem în acest roadtrip cu noul BMW X4 M40d ține de tot ce știe mașina asta să facă. Adică să te răsfețe cu mulți cai și foarte mult cuplu, cu o dinamică impecabilă pentru un SUV, dar și să-și ridice puțin „fusta” când drumul se strică. În fine, pentru noi mașina asta s-a descurcat de minune în excursie, a consumat surprinzător de puțin și a mai avut loc și de toate bagajele și de tot echipamentul video. Bine, sigur a ajutat și motorizarea – M40d xDrive – la capitolul dinamică, dar cred că am fi fost aproape la fel de mulțumiți și cu o motorizare mai domoală.

În următoarele două episoade o să-ți prezentăm alte două destinații superbe. Una de la volanul noului BMW X7, iar alta de pe scaunul lui BMW Seria 8 Cabrio. Așa că ai două motive în plus să te abonezi la MotorVlogTV.

Mai jos poți vedea și testul nostru cu noul BMW Seria 3:

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account