Dacia Duster Trails – Offroad la minus 15 grade pe Valea Doftanei

Astă vară am rămas blocați cu noul Land Rover Defender într-o pădure noroioasă de pe Valea Doftanei. Cineva s-a întors acolo iarna, la minus 15 grade, cu o Dacia Duster.

Oamenii de la Dacia Duster Trails ne-au urmărit încercarea eșuată de a ocoli traficul de la Comarnic prin munții Baiului cu noul Land Rover Defender și au revenit în locul în care noi ne-am întors cu coada între picioare. Nu am avut curajul să ne asumăm prea multe riscuri la volanul unei mașini de test de aproape 100.000, dar ei au venit mai liberi, mai cu avânt și mai bine pregătiți pentru suferință în offroad decât  noi.

Așadar, o Dacia Duster, un Freelander 2 și un Nissan Patrol intră într-un bar pe Valea Doftanei. Mai bine echipați decât noi, mai experimentați decât noi și mai desăvârșiți în offroad din toate punctele de vedere, băieții de la Dacia Duster Trails au plecat pe traseu pe o vreme când babele croșetează la gura sobei, moșii toarnă încă o țuică fiartă și rușii ies la proteste.

La minus 15 grade au experimentat traseul așa cum trebuie s-o facă fiecare offroader – cu greu, cu mari emoții, dar și cu mari satifacții. Mai jos aveți un clip video cu toată aventura lor.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account