Transilvania Motor Ring: cel mai nou circuit din România

România nu stă bine la capitolul circuite. Mă rog, România nu stă bine la multe aspecte, dar asta e o altă discuție. Revenind, faptul că s-a reușit inugurarea unui nou circuit de viteză în țară nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru orice pasionat auto sau moto.

Transilvania Motor Ring, căci așa se numește noul circuit, a fost inaugurat în luna noiembrie a acestui an. Noi am reușit să primim acces cu o săptămână înaintea deschiderii oficiale și, cu ajutorul celor de la XCARS Mureș am făcut un scurt clip de prezentare al circuitului. În același timp, motivul real pentru care ajunsesem pe Transilvania Motor Ring era un comparativ între Honda Civic Type R și Renault Megane RS. Iar acest material o să apară în curând pe canalul nostru de YouTube, așa că poate n-ar fi o idee rea să te abonezi. Revenind, pentru că aveam nevoie de o mașină care să ne ajute la cadrele în mișcare, i-am rugat pe cei de la BMW X-CARS Mureș să ne împrumute o mașină. Așa că am primit un BMW Seria 4 Gran Coupe numai bun pentru o prezentare video a noului circuit.

Transilvania Motor Ring este cel de-al treilea circuit din România, după Academia Titi Aur și MotorPark. Sigur, mai există alte câteva circuite mai mici, dar ele nu sunt construite pentru mașini, ci sunt destinate mai degrabă kartingului sau motociclismului. Transilvania Motor Ring este, ca lungime, al doilea circuit din România. Cu 3,7 kilometri – MotorPark are 4,2 km – circuitul de lângă Târgu Mureș are o linie dreaptă de aproape 600 de metri și o lățime a benzii de asfalt ce variază între 12 și 16 metri. Mai jos poți viziona prezentarea noastră a celui mai nou circuit din România. Și nu uita că în curând pe canalul de YouTube vom publica mai toate materialele filmate pentru emisiunea MotorVlogTV. Inclusiv testul cu Type R și Megane RS, realizat pe Transilvania Motor Ring.

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account