[VIDEO] Dacia Bigster: un Ford Bronco de România?

Pe 14 ianuarie 2021, Renault a publicat strategia pentru următorii cinci ani, iar acest lucru aduce pentru Dacia o serie de schimbări majore. Și primul concept pe care îl vedem se numește Dacia Bigster și va fi fratele mai mare al lui Duster și primul model Dacia din segmentul C. În plus, până în 2025, se pare că Dacia va primi alte trei modele complet noi.

Mai jos am pus într-un video toate informațiile pe care le avem până în acest moment. Așa că aruncă un ochi pe clipul de mai jos cu și despre Dacia Bigster și abonează-te la canalul nostru dacă nu ai făcut-o deja:

Conceptul Dacia Bigster este un SUV veritabil, ale cărui atuuri sunt strânse legate de conexiunea dintre Dacia și Lada. Cu 4,6 metri lungime, Dacia Bigster își propune să intre pe piață în segmentul C cu un preț de achiziție imbatabil. În faza de concept, mașina nu este împopoțonată cu lucruri de care nu ai avea nevoie. Nu există ornamente false, imitații din aluminiu sau crom. Pur și simplu, Bigster își propune să devină o mașină robustă, corectă, dar care să aducă și ceva spirit de aventură. Panourile exteriorului sunt fabricate integral din materiale reciclate, iar gama de motorizări va include inclusiv sisteme de propulsie cu tehnologie hibridă.

După ce am condus noile Sandero și Logan, am înțeles foarte clar că Dacia evoluează într-un brand matur, care știe să rezolve nevoile de bază ale clienților săi, oferind pachete complete, cu strictul necesar, la prețuri extrem de accesibile pentru cum arată piața auto de astăzi. Și dacă până acum eram fascinat de noul Ford Bronco – o mașină pe care mi-o dorsc cu adevărat -, iată că Dacia răspunde cu un SUV care promite că vine la pachet cu spiritul de aventură atât de căutat de milenialii închiși de pandemie. Mie unul îmi place conceptul și tare îmi doresc ca și modelul de serie să arată exact așa. Pentru că Frond Bronco a demonstrat că se poate.

Și dacă vrei să vezi primul test cu noua Dacia Logan pe GPL, îl ai mai jos:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account