[VIDEO] Noul Land Rover Defender: alternativă la DN1

Am luat noul Land Rover Defender și am găsit soluția pentru a scăpa de orele pierdute pe DN1. Traseul trece prin munții Baiului și te scoate în Bușteni.

Noul Land Rover Defender trebuia să răspundă unor cerințe simple. Dar, în același timp, extrem de greu de atins. Și asta pentru că vechiul Defender este o legendă în lumea auto, iar lumea, inevitabil, va face comparații. Și noi le-am făcut, dar am aflat exact ce trebuie să aflăm. Mai jos e mica noastră aventură cu noul Land Rover Defender. Și, în cazul în care n-ai făcut-o deja, abonează-te la canalul nostru de YouTube.

Mașina de test vine într-o versiune de motorizare superbă. P400 AWD MHEV are sub capotă un motor de 3,0 litri care dezvoltă fix 400 de cai-putere. Cuplul maxim este și el impresionant: 550 Nm. Adaugă în ecuație o transmisie automată cu opt trepte și tot ce are mai bun noul Defender în materie de off-road și te trezești cu o mașină pregătită să te ducă oriunde, oricând. Evident, singurul lucru de care trebuie să ții cont este tipul anvelopelor care echipează mașină. Așa cum am aflat și noi, indiferent de abilitățile mașinii, noroiul e un adversar mult prea puternic pentru anvelope de stradă. Și, așa cum am mai spus, dacă noul Defender nu poate, atunci e clar că nici o altă mașină nu prea poate. Pe scurt, noi ne-am îndrăgostit de mașina asta. Pentru ceea ce face, pentru cum o face și pentru toată aventura pe care, cumva, inexplicabil, reușește să ți-o insufle.

În fine, dacă ai chef de aventură într-o mașină extrem de capabilă în off-road, dar care să se transforme într-o limuzină premium atunci când o conduci pe asfalt, atunci eu zic că noul Defender joacă rolul excelent și că merită să fie pe short-list-ul oricărui pasionat de off-road.

Un altă mașină legenderaă pe care am testat-o este noul Mercedes-Benz G 500. Test pe care, evident, îl găsești mai jos:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account