[VIDEO] Noul Renault ZOE : tot ce trebuie să știi

Am condus noul Renault ZOE pe drumurile din Sardina acum câteva zile, astfel că am făcut un scurt clip cu cele mai importante șapte lucruri pe care trebuie să le afli despre noua mașină electrică a celor de la Renault.

În primul rând, noul Renault ZOE chiar este o mașină complet nouă. Deși design-ul exterior nu sugearează neapărat acest lucru. Dar e suficient să urci în interior și să înțelegi că noul Reanult ZOE este la mulți ani distanță față de generația precedentă. De fapt, dacă le pui una lângă altă, ai impresia că nu pot să fie generații consecutive. Pur și simplu, saltul calitativ pe care noul Renault ZOE îl face față de predecesorul său este uriaș. Altfel, sub „capotă” se ascunde un motor ce poate dezvolta până la 135 de cai-putere în versiunea R135. Acest motor electric își trage energia dintr-o nouă baterie, mai mare și mai potentă. Un câștig semnificativ vei regăsi și la capitolul ce ține de autonomie. Dar cel mai bine ar fi să arunci un ochi pe materialul video de mai jos. Și, eventual, să te abonezi la MotorVlogTV, în cazul în care nu ai făcut-o deja.

Noul Renault ZOE va fi disponibil în România la începutul anului 2020 și va avea două versiuni distincte de motorizare. Cea de 135 de cai-putere, dar și una cu 110 cai-putere. Totuși, spre deosebire de alte modele electrice, ambele versiuni de motorizare disponibile pentru noul Renault ZOE utilizează aceeași baterie litiu-ion. Încă nu avem informații despre prețuri, dar cel mai probabil, achiziția noului model nu va presupune un efort financiar mult mai mare decât în cazul generației trecute.

Dacă ești interesat de mașini electrice, atunci materialul nostru video cu noul Audi e-tron s-ar putea să-ți fie și el pe plac:


Menționam în clipul despre noul ZOE și de rivalul german. Adică Volkswagen ID.3. Ei bine, avem și despre acesta un clip:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account