[VIDEO] Skoda Kamiq vs bicicletă din Bușteni la Bolboci

Și cum stăteam așa și mă uitam prin arhivă, am dat peste materialul cu Skoda Kamiq. Un material pe care l-am filmat în vară, dar care s-a rătăcit pe hard-uri.

Pe scurt, eu (Barbu) merg pe bicicletă din Bușteni pe barajul lacului Bolboci. Mihai merge cu Skoda Kamiq și ne-ntrecem ca doi orgolioși ce suntem. Ce a ieșit e în clipul de mai jos, așa că urmărește-l până la final. Și, te rog, spune-mi părerea ta despre genul acesta de materiale: mai facem sau nu? Aaa, și evident, nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube.

Skoda Kamiq, în versiunea de test, ne-a răsfățat cu transmisia DSG, cuplată unui TSI extrem de eficient. Mașina se descurcă excelent pe orice fel de drum și, dacă o duci pe un forestier, nu strâmbă deloc din nas. De fap, suspensia lui Skoda Kamiq pare că-mpacă perfect și capra și varza când vine vorba despre polivalență. În plus, cu toate soluțiile Simply Clever pe care le găsești la bord, acesta cred eu că e unul dintre cele mai practice crossovere din acest segment.

Traseul pe care l-am ales pentru revanșă e similar cu cel din primul episod, dar e mult mai dificil și mai lung. Pe de altă parte, dacă alegi să-l faci cu bicicleta, o să ai parte de peisaje absolut superbe. Iar dacă-l faci cu Skoda Kamiq – sau cu orice altă mașină – evită weekend-urile de vară. Pur și simplu, e prea aglomerat. Și ține minte că o latură a lacului Bolboci nu e asfaltată și drumul nu e tocmai prietenos cu supspensia mașini tale. Așa că dacă nu ai măcar un crossover, evită bucata neasflată.

Mai jos ai și primul episod din această serie, în care protagonistul principal a fost noua Skoda Octavia Combi:

Pe de altă parte, dacă nu te interesează deloc treaba cu bicicletele, avem și un test doar cu noua Skoda Octavia:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account