[VIDEO] Test cu noul Mercedes-Benz G 500: la fel, dar diferit

În acest test cu noul Mercedes-Benz G 500 nu facem altceva decât să descoperim ce poate mașina să facă. O ducem în off-road, pe zăpadă, dar și pe o serie de drumuri virajate. Sigur, prețul de achiziție pentru un G 500 nu e deloc unul mic. Din contră. Dar mașina asta e un simbol al lumii auto și cu siguranță va rămâne unul și într-un viitor destul de incert pentru V8-uri supraalimentate.

Materialul a fost filmat în zona Lerești, în apropiere de Câmpulung, așa că te invit să urmărești acest test cu noul Mercedes-Benz G 500 pe canalul nostru de YouTube. Și, evident, în cazul în care încă nu te-ai abonat, nu uita să o faci:

Prețul de listă pentru noul G 500 ajunge aproape de 115.000 de euro, în timp ce versiunea G 350 d este cu vreo 12.000 de euro mai ieftină. Dar serios acum, dacă tot îți iei un G, de ce să nu-l iei cu un V8 sub capotă? Sigur, o să consum mult, dar chiar nu cred că asta-i o problemă în această mașină. Iar beneficiile sunt uriașe. De la sunet, la putere și rafinament, până la modul în care se conduce mașina. Și nu, nu cred că ai nevoie de versiunea AMG. Pentru că uneori, prea multă putere strică. Acum ceva vreme am testat și vechiul G, într-o versiune diesel. Prin urmare, pe lângă acest test cu noul Mercedes-Benz G 500, mai jos ai un link și către testul cu vechea generație. Cine știe, poate îți face cu ochiul o achiziție la mână a doua.

Dacă testul cu noul G 500 a fost pe placul tău, atunci poate arunci un ochi și materialul cu Rolls-Royce Cullinan. Tot un SUV, dar mai scump, mai puternic, mai impunător.

La polul opus avem un test cu noul Porsche 911 Carrera S. Roșu. Și numai bun pentru o visare cu ochii deschiși.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account