[VIDEO] Test Renault Arkana: Cel mai ieftin sau cel mai scump?

Renault Arkana în echiparea ZEN sau Renault Arkana în echiparea RS Line? Să fie versiunea mai ieftină mai bună decât versiunea mai scumpă sau orice ban în plus face diferența?

Dacă ai reușit să reziști tentației de a-ți cumpăra o Toyota C-HR în așteptarea noului Renault Arkana, te felicităm pentru răbdare și cumpătare. Renault Arkana este mașina mai nouă, mai ieftină, mai încăpătoare, poate și mai frumoasă. Important este că te-ai decis la unul, de aici lucrurile ar trebui să fie mai simple, nu?

Ei bine, nu chiar. Diferențele dintre un Renault Arkana de bază și unul cu dotări complete este una destul de mare, atât din punct de vedere al designului cât și al ținutei de drum. De aceea am luat la test un Renault Arkana în versiunea de echipare ZEN și un Renault Arkana în versiunea de echipare RS Line pentru a vă informa și îndruma în alegerea mașinii potrivite pentru nevoile voastre.

Versiunea ZEN are un preț imbatabil pentru un crossover coupe de aceste dimensiuni, iar versiunea RS Line arată mult mai bine decât unele SUV-uri coupe din gama de lux. Nu e deloc ușor să alegi cea mai ieftină versiune când te uiți la un RS Line, dar nici să  treci cu vederea o economie de aproape 7.000 euro. Sunt banii tăi și e alegerea ta, dar înainte să te decizi noi îți recomandăm să arunci un ochi pe testul nostru video cu ambele versiuni, care te poate ajuta să iei o decizie, ori care-ți va aduce și mai multe dileme.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account