[VIDEO] Nissan Qashqai 2021 la primul contact în România

Noul Nissan Qashqai 2021 a venit în sfârșit în România, așa că l-am dus la munte și avem un prim video după prima interacțiune cu mașina.

Cel mai simplu e să dai un play clipului de mai jos cu Nissan Qashqai 2021, dar și să te abonezi la canalul nostru de YouTube în cazul în care nu ai făcut-o deja.

Testul complet cu noul Nissan Qashqai 2021 vine zilele următoare cu toate informațiile despre acest crossover, așa că dacă ai întrebări suplimentare lasă-le în comentarii pentru a-ți putea răspunde. Mașina pe care noi o avem la test este echipată de top.

Adică avem cea mai puternică versiune a motorului de 1,3 litri, avem tracțiune integrală, cutie automată și toate dotările posibile. Așa că nu e nici pe departe Qashqai-ul de bugetQashqai-ul de buget. Partea bună e că această echipare ne arată tot ce știe best-seller-ul nipon să facă. Chiar dacă asta înseamnă că prețul de listă al mașinii trece de pragul a 35.000 de euro, cu tot cu TVA inclus.

Dacă te interesează un test cu vechiul Nissan Qashqai, îl găsești mai jos. E un test făcut tot de mine, acum câțiva ani, dar eu zic că rămâne relevant pentru cei care caută o ofertă super-bună pentru vechea generație. Pentru că sunt aproape sigur că mai există una, două mașini pe stoc, ascunse pe la vreun dealer.

Pe de lată parte, dacă ești de părere că un VW Tiguan ar fi alegerea mai bunăVW Tiguan ar fi alegerea mai bună, aruncă un ochi și pe testul cu SUV-ul compact al nemților în cea mai clasică versiune a sa: 2.0 TDI cu 4MOTION.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account