VIDEO: 7 chestii esențiale despre noul Bentley Continental GT

Eu m-am cam săturat de oamenii care spun că un Porsche sau un Bentley este, pe sub caroserie, un Audi. Sau că un Audi este doar un Volkswagen. Și că, de fapt, un Volkswagen este o Skoda. Și ca să mă conving că un Bentley nu este un Volkswagen, am testat noul Continental GT. Și cu ocazia asta am făcut și un scurt clip.

Noul Bentley Continental GT a fost lansat în România undeva la începutul anului. Și au trecut luni bune până să-l avem la test. Dar, într-un final, am primit cheia ce pornește acel W12 care se ascunde sub capotă. Și pe lângă testul propriu-zis – care o să vină în curând pe canalul nostru de YouTube – am făcut și un alt clip, mai scurt, cu „7 lucruri esențiale” pe care trebuie să le știi despre noul GT al britanicilor. Prețul de listă pentru noul Bentley Continental GT W12 pornește de la o sumă modică. Mai exact 206.089 de euro, cu TVA inclus. Ceea ce, pentru orice om de rând înseamnă case, apartamente sau o viață lipsită de griji. Prețul mașinii condusă de noi este ceva mai mare. Adică 268.605 de euro, cu TVA inclus. Adică niște mărunțiș în câteva opționale. Cu acest W12 de 6,0 litri, noul GT îți aduce 635 de cai-putere și 900 Nm. Și un sprint de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde. Și o viteză maximă de 333 km/h. Și un consum mediu simbolic în jurul a 12 l/100 km.

Dacă stai să te gândești mai bine, Bentley îți cere doar 324,5 euro pentru fiecare cal-putere. Preț mai mic decât media cailor-putere disponibili pe piață. De exemplu, un cal-putere într-o Dacia Logan sCe 73 Laureate costă 127,4 euro. Vezi, diferența nu e așa mare, nu? Mai jos am să vă las cu un scurt clip de prezentare pentru noul Bentley Continental GT. Și dacă-ți place clipul acesta, nu uita să te abonezi. Dacă nu-ți place, ai la dispoziție butonul „dislike”.

Tot din gigantul concern, citește și urmărește un video despre cel mai nou concept prezentat de Audi:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account