[VIDEO] Test Volvo C40 Recharge Twin: două motoare, tracțiune integrală…

Am testat noul Volvo C40 Recharge, în versiunea cu două motoare și tracțiune integrală. Și, ținând cont de prețul de achiziție, aceasta e o propunere foarte interesantă.

Noul Volvo C40 Recharge Twin este cea mai nouă mașină electrică a suedezilor. Noi am testat mașina și după destul de mulți kilometri, concluziile sunt simple. Testul complet e la noi pe canalul de YouTube și la un play distanță mai jos.

În versiunea testată de mine, Volvo C40 Recharge dezvoltă 408 cai-putere și 660 Nm. Puterea vine de la o baterie cu o capacitate de 75 kWh și este distribuită prin intermediul unei transmisii cu o singură treaptă. În condițiile date, mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde și atinge o viteză maximă de 180 km/h. Autonomia maximă atinge și ea 450 de kilometri în condiții ideale.

La fel ca fratele său, XC40 Recharge, C40 știe să se încarce rapid, de la stații cu putere de până la 150 kW în curent continuu. Și 11 kW în curent alternativ. Totuși, dacă nu ai nevoie de tracțiune integrală și de toată această putere, poți opta pentru versiunea cu un singur motor electric, care este mai ieftină cu aproximativ 8.500 de euro. În plus, sunt disponibile și două versiuni de echipare. Plus și Ultimate. Cu o diferență de preț de 2.850 de euro.

În cazul în care crezi că XC40 Recharge Twin e alegerea mai practică, mai jos e testul meu:

Ca o scurtă concluzie, C40 Recharge Twin e fix ceea ce trebuia să fie. Adică îndeplinește absolut toate cerințele. E spațios, practic, confortabil, foarte performant și se conduce bine. Serios îți spun, nu văd niciun dezavantaj al acestei mașini. Mai ales că și designul său este unul interesant, cu o linie clară de coupe. Mie îmi place, din toate punctele de vedere.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account