(VIDEO) Christian Koenigsegg îi arată valoarea lui Elon Musk

Christian Koenigsegg și Elon Musk concurează în industria auto nu doar prin inovații și timpi de sprint, ci și prin supraexpunere la trolat.

Elon Musk nu este singurul mogul din industria auto care încearcă să pară cool pe sticlă sau OLED. A fumat iarbă cu Joe Rogen, a dansat  ca un personaj de desene animate la un eveniment Tesla în China, a twituit că îi este frică să nu-l asasineze rușii și că se gândește să-și facă o prietenă dacă nu trebuie să-i ofere atenție mai mult de 10 ore pe săptămână. Dar trolii tot nu l-au iubit și au continuat să posteze Tesle care iau foc și care fac accidente pe străzi. Musk e mai mult un antierou decât un erou și asta nu înțelege el. Eroul este Christian, Koenigsegg Christian. Și Von.

Plictisit în casa sa luxoasă de pe malul mării, Christian s-a gândit să-i arate lui Elon cum se face. Așa că s-a îmbrăcat ca un interlop în vacanță la Mamaia, a pus mâna pe buretele ăla cu care-și spală câinele și pe găleata de la Gucci și a început să-și spele Regera. Ultima Regeră, pe care și-a păstrat-o pentru nepoții cu a doua nevastă din viața lui paralelă, dacă vrem să fim dramatici.

Ca orice erou în șlapi, Christian Koenigsegg atrăgea multă invidie cu al său stil și a sa mașină care se zgâria cu fiecare alunecare de burete. Valoare lui avea să fie amenințată de o bătrânică din Monaco care conduce mașini luxoase doar de la iaht până la cuțitul esteticianului și înapoi. Dar care nu le avea chiar pe toate, căci talentul de actriță și acea Regeră îi lipseau.

Așa s-a gândit Christian că ar fi bine să-și promoveze imaginea, printr-un scurt metraj în care actor este el,  scenarist el și regizor tot el. Puff Daddy ar fi gelos! Probabil că ar fi fost mai bine să procedeze ca cei de la BMW dacă tot s-au gândit la asta, dar probabil că valoarea lu’ BMW este mai greu de atins când vine vorba de bugete pentru promovare.

Mai jos aveți linku-ul cu filmul de acțiune din capul lui Christian Koenigsegg, intitulat Time to Reign. Nu uitați să trolați.

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account