[VIDEO] Top 5 cele mai rapide SUV-uri de pe planetă

Când începi să faci un top 5 cele mai rapide SUV-uri de pe planetă, lucrurile tind să degenreze și să te pierzi în detalii. Nu știu dacă așa a fost cazul și la noi, dar cert e că am făcut topul acesta.

Evident, e oarecum lesne de intuit că un top 5 cele mai rapide SUV-uri din lume trebuie să cuprindă câteva mărci consacrate în ale sportivității. Principalul argument în acest top a fost dat de timpii de care SUV-urile respective au nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maximă a contat și ea, în timp ce puterea și cuplul sunt la fel de importante. Oricum ar fi, să știi că în acest top toate mașinile prezentate beneficiază de motoare supraalimentate. Toate, în afară de una. Și, evident, toate sunt extrem de scumpe. Atât de scumpe încât s-ar putea să fie nevoie să câștigi de două ori la 6/49 ca să ți le poți permite. Dar, nu-i așa, speranța nu moare niciodată.

În continuare, te invit să descoperi acest top 5 cele mai rapide SUV-uri pe care – teoretic – le poți cumpăra. Și, evident, dacă o să-ți placă acest clip, nu uita să ne dai un like și, mai important, nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube.

Urmărește și comparativul nostru video cu noile Volvo XC60 și BMW X3:

În cazul în care te interesează SUV-uri mai scumpe și mai mari, avem un test comparativ între noul Audi Q8 și BMW X6:

În cazul în care SUV-urile nu-s pentru tine, avem un test și cu o mașină dintr-o cu totul altă categorie:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account