[VIDEO] Test noul Hyundai Santa Fe: de toate, pentru toți

În acest test cu noul Hyundai Santa Fe am descoperit ce perfect noua direcție pe care producătorul asiatic o dorește. Și asta pentru că această mașină, în versiunea testată de noi, îți oferă absolut tot ce ți-ai putea dori.

Noul Hyundai Santa Fe este disponibil în România cu o singură versiune de motorizare. Și o singură versiune de echipare. Poate tocmai de aceea, prețul mașinii este ceva mai mare decât ne-am fi așteptat de la Hyundai. Dar, pe de o parte, când ai o mașină cu diesel de 2,2 litri, cu 200 de cai-putere, tracțiune integrală și cutie automată cu opt trepte, te aștepâi ca prețul să fie unul destul de mare. Pe de altă parte însă, noul Volkswagen Touareg, cu un V6 sub capotă și cu 231 CP, tot cu automată și integrală, în versiunea de echipare de bază, pornește de la sub 50.000 de euro, cu TVA inclus. Adică are un preț de listă mai mic decât al noului Sante Fe. Iar aici cred eu că apar problemele pentru noul Hyundai Santa Fe.

Sigur, Santa Fe este mult, mult, mult, mai bine echipat decât un Touareg în versiunea de bază. Dar să fie oare suficient acest nivel de dotări extravagant astfel încât să deturneze potențialii clienți interesați de noul Touareg? Nu știu ce să zic. Pe de altă parte, noul Hyundai Santa Fe arată foarte bine, în exterior și interior, este ticsit de dotări și merge la fel de bine precum arată. Așa că are ceva argumente solide de partea sa.

În clipul de mai jos poți vedea testul meu cu noul Hyundai Santa Fe, în versiunea 2.2 litri, 200 CP, 4WD, AT8 și echiparea Luxury.
În cazul în care încă nu te-ai abonat la canalul de nostru de YouTube, o poți face cu încredere.


 Dacă vrei să urmărești un alt test cu două SUV, ai mai jos un test comparativ între noul Audi Q8 și BMW X6:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account