[VIDEO] Test cu noul Renault Clio: la plimbare în Portugalia

Primul test cu noul Renault Clio l-am făcut în cadrul lansării internaționale din Portugalia. N-a fost cea mai ușoară deplasare, dar am condus mașina suficient de mult încât să ne putem face o părere argumentată despre cea mai nouă generație a celui mai bine vândut model Renault.

Prima experiență pe care am avut-o cu noul Renault Clio a fost una statică și relativ scurtă, într-un preview exclusiv, într-un studio din Paris. Am făcut și atunci un clip video cu cele mai importante lucruri despre noul Renault Clio, dar în clipul de azi testăm efectiv mașina. Și o facem în Portugalia, conducând cea mai atractivă versiune a mașinii. Practic în acest test cu noul Renault Clio conducem versiunea echipată cu motorul pe benzină, 1.3 TCe, în versiunea cu 130 de cai-putere, cuplat unei transmisii automate cu dublu ambreiaj. Așa cum o să vezi și din imaginii, echiparea este una de top, adică RS Line. Ceea ce înseamnă că și prețul mașinii din acest test cu noul Renault Clio este unul măricel. Mai exact 19.100 de euro, cu TVA inclus. În continuare, te las să urmărești testul nostru cu a V-a generație Clio. În cazul în care încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, o poți face cu încredere. Și nu uita că avem nevoie de feedback-ul tău, fie că vorba doar despre un like/dislike. Evident, un comentariu cu părerea ta despre acest test cu noul Renault Clio ar fi minunat.

Prețurile pentru noul model au fost publicate după acest test cu noul Renault Clio, acesta fiind motivul pentru care ele nu sunt specificate în test. Dar pot să-ți spun că noul Clio pleacă de la 11.900 de euro, în versiunea de echipare Life, cu motorizarea SCe 65. Partea bună e că mașina este foarte bine echipată, încă din standard. Iar gama de motorizări este și ea una foarte bogată, așa că ai de unde alege. Mai exact ai la dispoziție cinci motorizări pe benzină – de la 65 la 130 de cai-putere – și două versiuni diesel cu 85 sau 115 cai-putere. Cutiile disponibile sunt trei la număr. poți opta pentru o manulă clasică, o transmisie cu variație continuă – în cazul motorizării TCe 100 -, dar și pentru una cu dublu ambreiaj. Orice ai alege, e important să știi că noul Clio este o evoluție uimitoare față de generația precedentă când vine vorba despre calitatea interiorului, iar ținuta de drum este impecabilă.

Poate te interesează și testul nostru cu noua Mazda3, echipată cu motorul noul, Skyactiv-X:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account